Disney Channel İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj

Tarih 18 Mart 2014 Salı 0 yorum
Sponsorlu Bağlantılar

İnanılmaz Aile konusu, oyuncuları ve İnanılmaz Aile türkçe dublaj

Disney channel tv de yayına girecek olan İnanılmaz Aile disney channel takipçileri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor, bizlerde Disney channel hayranları için İnanılmaz aile hakkında yaptığımız araştırmalar sonucunda İnanılmaz aile konusu, oyuncuları, türkçe dublaj ekibi, seslendirme ekibi hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız, inanılmaz aile hakkında yorum yapmayı unutmayınız. İlk gösterim  Disney channel tv'de 29 mart cumartesi günü saat 11:00'de.


Disney Channel İnanılmaz Aile 2

İnanılmaz aile 2004 yılı ABD yapımı olan bilgisayar animasyonu aksiyon komedi filmidir.İnanılmaz Aile 2 ise o yıllarda 2013 yılının ortalarında yapılması planlanıyordu ve öyle de oldu. Film konusu kısaca süper güçlerini gizlemek zorunda olan bir süper kahramanlar ailesi hakkındadır. Simpsonlar'ın eski yönetmeni olan Brad Bird tarafından yazılmış olan İnanılmaz aile yine Brad Bird tarafından yönetilmiştir. Film bir çok dalda ödüller almıştır.

İnanılmaz Aile 2 Konusu

Bob Parr eskiden çok ünlü bir süper kahramandır, İnsanlar onu o yıllarda  Mr. İncredible olarak tanımaktadır,15 yıldır hiç görev almamıştır elini ayağını bu işlerden çekmiş ailesi ile birlikte sıradan sessiz, mutlu bir hayat sürmektedir. Fakat 15 yıl aradan sonra kendisine çok özel bir görev verilir ama işler umduğu gibi yolunda gitmez ve Bob'un ailesi de işin içine karışmış olur ve macera başlar..

İnanılmaz Aile Türkçe Dublaj Sanatçıları

Sezai Aydın
Şenay Gürler
Kerem Atabeyoğlu
Sibel Taşçıoğlu
Ali Ekber Diribaş

İnanılmaz Aile 2 Fragman İzle





Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu bağlantılar