Disney Channel Bolt Türkçe Dublaj

Tarih 18 Mart 2014 Salı 0 yorum
Sponsorlu Bağlantılar

Bolt film konusu, Bolt oyuncuları ve Bolt Türkçe Dublaj

Disney channel tvde gösterime girecek olan Bolt Disney channel takipçileri tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir.Bolt Disney Channel konusu, bolt oyuncuları, bolt dublaj sanatçıları gibi sizlerinde merak ettiği konuları sizlerle paylaşacağız. Bolt hayranları için hazırladığımız Bolt türkçe dublaj sayfamız hakkında yorum yapmayı unutmayınız. Bolt 21 mart cumartesi saat: 11:00'de Disney channel tv'de izlemeyi unutmayın.


Disney Channel Bolt

Disney channel tv'de gösterime girecek olan Bolt 2008 yılı Abd yapımı bilgisayar animasyon, aksiyon-komedi filmidir. Walt Disney Pictures Stüdyonun 48. Animasyon Filmidir. Yönettiği ilk film olan Chris Williams tarafından yönetilmiştir.

Disney Channel Bolt Film Konusu

Bir Alman çoban köpeği olan Bolt hayatı boyunca şov köpeği olarak Tv şovunda çalışmıştır kendisinin özel güçleri olduğuna inanıyor. Bir gün istemeden de olsa dış dünyaya adımını atmak zorunda kalır ve dişi kedi olan Mr. Mittens ve Rhino adındaki hamster ile karşılaşır. Bu üç arkadaşın yolculuğunda , bolt süper güçlerinin olmadığını anlar aslında süper güçler sadece Tv şovunda ki görsel efektlerden ibaret olduğunu dış dünyanın çok farklı olduğunu anlar.Bolt'u usta oyuncu John Travolta'nın seslendirdiği film, Walt Disney Animasyon Stüdyoları'nda CGI teknolojisiyle hazırlanmıştır.

Bolt Filmi Dublaj Sanatçıları

John Travolta -- Bolt
Susie Essman -- Mittens
Mark Walton -- Rhino
Miley Cyrus -- Penny
Malcolm McDowell -- Dr Calico
Nick Swardson -- Blake
Diedrich Bader -- Veteran Kedi
Chloe Grace Moretz -- Genç Penny
Greg Germann -- Temsilci
James Lipton -- Direktör
Randy Savage -- Thug
Kari Wahlgren -- Mindy
Gri Delisle -- Penny'nin annesi
JP Manoux -- Tom
Brian Stepanek -- Martin
John DiMaggio -- Saul
Jenny Lewis -- Müdür Yardımcısı

Bolt Fragman İzle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu bağlantılar