Müge Anlı, Hacer Cengiz, Lale hanım, gelişmeleri

Tarih 15 Nisan 2014 Salı 1 yorum
Sponsorlu Bağlantılar

Müge Anlı Ve Kayıp Hacer Cengiz gelişmeleri

Müge anlı, hacer aydın, kayıp, öldü mü, ne oldu, kim öldürdü, lale hanım ve muhammed cengiz, itiraf ettimi, suçlu kim, gerçekten kayıp mı, gibi aramalarınız hakkında yorum yapabileceğiniz sayfamıza hoş geldiniz. Atv ekranlarında yayınlanan müge anlı ile tatlı sert programında 4 aydır kayıp olan Hacer Cengiz hakkında önemli gelişmeler nelerdir ?


Müge Anlı ile tatlı sert programında çözülmeye çalışılan bir olay var ki herkes o olaya kitlenmiş durumda Lale hanımın anlattıkları oldukça çelişkili, eşini korumaya çalıştığı çok açık ama hala çözülmüş değil fakat bir çok anlattığı olaylarda çelişkiler var sizlerde bu olay hakkında yorum yapabilirsiniz google hesabınız yoksa anonimi seçim yorumunuzu yazıp yollayabilirsiniz. 
 Müge anlı ile tatlı sert programı takipçileri için hazırladığımız sayfamızda Hacer Cengiz olayı ile yeni gelişmeler oldukça sizle paylaşıyoruz son olarak 17.04.2014 tarihinde Hacer Cengizin Oğlu Muhammet ve torunu sağlıkkontrolünden geçip savcılığa sevkedildi henüz bir sonuç elimize ulaşmadı fakat gelişme oldukça sayfamızda yayınlayacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence kesinlikle bir kayıp olayı değil kadını öldürdüler..

Yorum Gönder

Sponsorlu bağlantılar