iphone 6 fiyatları, özellikleri, tanıtımı, youtube video izle

Tarih 15 Nisan 2014 Salı 0 yorum
Sponsorlu Bağlantılar

İphone 6 özellikleri, tanıtım videosu ve Fiyatları

İphone 6, özellikleri, tanıtımı izle, tanıtım videosu, fiyatları, fiyat listesi, teknosa, ne zaman çıkacak, power tuşu, fotoğrafları, youtube, gibi aramalarınızın cevabını bulabileceğiniz sayfamıza hoş geldiniz. İphone kullanıcılarının ve kullanıcı adaylarının merakla beklediği iphone 6 özellikleri, fiyatları, gibi bilgiler netleşmeye başladı bizlerde sizler için hazırladığımız araştırma sonucunu paylaşacağız.


İphone 6 Özellikleri

Bildiğiniz gibi İphone 5c çıkmadan önce ilk dedikoduları Sonny Dickson twitter üzerinden paylaşmıştı ve bu bilgiler doğru çıkmıştı şimdi ise İphone 6 hakkında twitter üzerinden yaptığı açıklamada verdiği bilgiler doğrultusunda İphone 6 en belirgin özellikleri şöyle olacak;
Dedikodulara göre İphone 6 (big), iphone air olarak adlandırılacak ve yeni modelde 389 ppi piksel aralığı sunacak aynı zamanda işlemcisi A8 2.6Ghz saat hızı olacak. En merak edilen ve dikkat çeken özelliği ise 022. inç yani 5.58mm kalınlığında olması. Dikson'ın bahsettiği 389 piksel aralığı eğer doğru ise yeni model iphone 720p'den daha yüksek çözünürlüğe sahip olacak, daha önceki modelinde en çok kamera konusunda eleştiri alan iphone bu sefer 13 mega piksel ve çift led flaş ile karşımıza çıkacak. 

İphone 6 Ne zaman piyasaya çıkacak

İphone 6'nın piyasaya çıkması Eylül 2014 olarak tahmin ediliyor.

İphone 6 Fiyatları ne kadar olacak

iPhone 6'nın 600$ fiyatla gelmesi bekleniyor. Türkiye'de ise 2500-2900 TL arasında bir ücreti bulacağı bekleniyor.

İphone 6 Tanıtım Videosu youtube

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu bağlantılar