Süper Matrak Video Gönder, atma, yükleme, yollama

Tarih 19 Mart 2014 Çarşamba 0 yorum
Sponsorlu Bağlantılar

Disney channel Süper Matrak Video Gönder ve Süper matrak Video nasıl Gönderilir

Süper matrak video nasıl gönderilir, süper matrak video göndermek için hazırladığımız sayfamıza hoş geldiniz. Disney channel süper matrak hayranları için hazırladığımız süper matrak video gönder, süper matrak video nasıl gönderilir, disney channel kayıt olmak, disney channel nasıl kayıt olunur sayfamız hakkında yorum yapmayı unutmayınız ve sizlerde facebook sayfamızı beğenerek Disney channel hayranları arasında yerinizi alabilirsiniz.


Süper Matrak Video Gönder

Disney channel tv de yayınlanan Süper matrak gençler tarafından oldukça fazla beğeni toplamaktadır ve bir çoğu video göndermek istiyor bizde sizlere Süper matrak video nasıl gönderilir ve video göndermek için video çekim yöntemleri hakkında tüyolar vereceğiz.

  • Süper matrak video  göndermek için Disney channel Türkiye adresine kayıt olmalısınız. Disney channel türkiye kayıt olmak için Tıklayınız.
  • Süper matrak için kayıt olduktan sonra Disney channel Türkiye adresinde Giriş yapmalısını. Giriş yapmak için Tıklayınız.

Süper Matrak Video Çekme Yükleme Tüyoları

  • Eğer cep telefonu ile video çekimi yapıyorsanız cep telefonunu yan tutunuz bu şekilde videonuz geniş ekran formatında çekmiş olursunuz.
  • Video yüklemeden önce ilk olarak bilgisayarınıza aktarın eğer videonuz Hd formatında ise Hd kalitesini düşürmeden yükleyiniz.
  • Video yüklemeden önce Ailenizden izin almayı unutmayınız.
  • Videoda yer alan kişilerden onay olarak yüklemeyi unutmayınız.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu bağlantılar