Çanakkale Gelibolu, 2'nci Kolordu, Askeriyede patlama

Tarih 18 Nisan 2014 Cuma 0 yorum
Sponsorlu Bağlantılar
Çanakkale Gelibolu 2'nci Kolordu Komutanlığı 18'inci Piyade Mekanize Tugayı, çanakkalede patlama, askeriyede patlama, yaralı askerlerin isimleri, gibi aramalarınızın cevabını bulabileceğiniz sayfamıza hoş geldiniz. Gelibolu 2. kolorduda gece eğitimi atışlarında meydana gelen patlamada aralarında rütbelilerinde olduğu 17 askerin yaralandığı açıklandı.


18'inci Piyade Mekanize Tugayı'nda 21:45 sıralarında gece atış eğitimi sırasında tanktan yapılan atışla mermi askerlerin yakınına düştü ve patladı bu esnada olay yerinde bulunan aralarında rütbelilerinde bulunduğu 17 kişi yaralandı.

Yaralı Askerlerin İsimleri

Murat Bucaklı
Yalçın Yıldırım
Ahmet Altınsoy
Talat Değer
Hakkı Arı
Mehmet Ali Uzunkaya
Murat Koç
Abdül Tekin
Tuğkan Çilingir
ve ismi henüz öğrenilemeyen 3 asker daha yaralandı.

Yaralı Askerlerin Tedavi edildiği Hastaneler

Yaralanan 12 askerden 8 askerimiz Gelibolu Askeri Hastanesi'ne, 2'si Gelibolu Devlet Hastanesi'ne, 2'si de Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı Askerlerin Durumu

Olayın ardından açıklama yapan Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, "Askeri birlikte planlı bir eğitim yapılırken, patlama meydana gelmiş. Şuan nasıl olduğu konusunda biz de net bir bilgi edinemedik. Patlama esnasında bir Binbaşı, bir Yüzbaşı, bir Üsteğmen, 7 Astsubay, 2 Uzman Çavuş ve 5 Er yaralandı. Yaralı 3 Astsubay Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Başına şarapnel parçası isabet eden 5 yaralı da tedbir amaçlı ve tomografi çekilmek üzere Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Diğer 9 yaralının da Gelibolu'da Askeri ve Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor" dedi.

Bizlerde Yaralı askerlerimize acil şifalar diler ,Aile ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsorlu bağlantılar